Publicat el

20 d'octubre: assemblea general extraordinària

La junta del Centre Català de Luxemburg us convoca, dilluns 20 d’octubre de 2014 a les 19.30, al local de l’associació (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville), a una Assemblea General Extraordinària. El motiu d’aquesta Assemblea és decidir quina posició (si cal adoptar-ne alguna) ha d’adoptar el Centre Català de Luxemburg davant de la situció política actual a Catalunya.

La proposta de l’ordre del dia és el següent:

  1. Aprovació, si s’escau, d’una Resolució en què el Centre Català de Luxemburg:
    • Mostri el seu suport a la convocatòria de la Consulta Popular No Referendària sobre el futur polític de Catalunya prevista el 9 de novembre de 2014.
    • Doni suport al president, al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als municipis que recolzen la convocatòria, perquè facin tot el possible per a la materialització de la consulta del 9 de novembre, entenent que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.
    • Insti al govern de la Generalitat a fer tot el possible per tal que els catalans residents a l’exterior puguin exercir també el seu dret de vot en la consulta del 9 de novembre.
  2. Aprovació, si s’escau, de l’adhesió del Centre Català de Luxemburg al Pacte Nacional pel dret a decidir.

Us demanem que assistiu a l’Assemblea atesa la importància que té per a tota associació la participació i l’opinió dels membres. Totes les crítiques i suggeriments no seran només benvinguts, sinó que són indispensables.