Publicat el

Dissabte 15 de novembre: activitat infantil

Benvolguts pares i mares, des del Centre Català de Luxemburg us proposem una activitat per a la canalla al nostre local (88, rue de la Semois). Tindrà lloc aquest dissabte 15 de novembre a partir de les 16h. Llegirem un conte, xerrarem, dibuixarem i jugarem tot descobrint com d’importants són les llengües i la comunicació. Us hi esperem!

Ah, també hi haurà berenar.

Les Tres Bessones al bosc de les paraules

Diuen que paraules i plomes, el vent se les endú… Però les Tres Bessones han pensat la manera que no es perdin: fer un bosc amb la màgia de les paraules. Vigilades per la Bruixa Avorrida i acompanyades per molts amics d’arreu del món, les tres nenes fan un bosc encantat. En aquest indret màgic les paraules recuperaran el seu gran valor!

Activitat pensada per nens i nenes de 3 a 6 anys (però no tancada a aquestes edats).

Cançó “El Bosc de les Paraules”.