Publicat el

Diumenge 14 de desembre: dinar de Nadal i festa del tió

El Centre Català de Luxemburg us convida a una activitat nadalenca: el Dinar de Nadal i la Festa del Tió. Aquesta doble activitat tindrà lloc diumenge 14 de desembre a les 13.00, a la sala Sang & Klang (1, rue des Trois Glands; Luxembourg Ville). Com s’ha fet els darrers dos anys, enguany a més de la Festa del Tió celebrem un dinar de Nadal. Per a l’organització és indispensable que porteu alguna cosa per menjar i que arribeu cap a les 12.45, per tenir temps de preparar el buffet. Per la seva part, el CCL contribuirà amb la beguda.

A partir de les 16.15, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb l’animador Jordi Patxeco, a més dels regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i altres activitats.

Us agrairíem que reservéssiu abans de divendres dia 12 a la nostra adreça de contacte. A la reserva, especifiqueu què portareu per menjar, si veniu al dinar. Si veniu al cagatió, us preguem que ens envieu el nom i l’edat dels nens que hi participaran per tal de personalitzar el regal.

El preu per a ambdues activitats és de 15 euros per a nens i adults socis del CCL i 20 euros per a adults no socis.

Recordeu que podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber quan reserveu. Evidentment molt millor si veniu a les dues activitats.