Publicat el

16 de gener: xerrada amb els autors Elies Barberà i Ian de Toffoli

Divendres 16 de gener a les 19 hores, al local (88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg Ville), el Centre Català acull la trobada entre dos autors teatrals. L’un, Elies Barberà, va néixer a Xàtiva i viu a Barcelona. És autor de teatre, poesia i narrativa, a més d’actor. Alguns dels seus llibres són Mata-rates (i altres vicis), Equilibrista, Zoo, Aixàtiva, Aixàtiva, Allà on les grues nien, Blanquita’s Magic Power i altres relats i Ulls, budells, cor.

EliesIan_petit

L’altre autor, Ian de Toffoli, és luxemburguès. A més d’escriure (teatre, però no en exclusiva), exerceix com a periodista i crític literari. El 2012 va fundar (amb Luc Schiltz i Pitt Simon) l’editorial Hydre, dedicada als textos teatrals. Algunes de les seves obres són L’Annonce, L’homme qui ne retrouvait plus son pays i Microdrames. Actualment treballa, a més, a la Universitat de Luxemburg.

Aquesta trobada amb el públic tindrà lloc en un marc més ampli: la col·laboració de les companyies de teatre Independent Little Lies (Luxemburg), Teatro Excelsior (Itàlia) i Teatre de l’Enjòlit (Catalunya) en un projecte europeu que ha donat com a fruit tres tallers dedicats al teatre (escriptura, actuació i comunicació) i una peça teatral, 99%, escrita per Barberà i de Toffoli, que es representarà a Esch-sur-Alzette, Luxemburg, Barcelona i Milà. En aquest dossier de premsa trobareu més informació.