Publicat el

Teatre en català (i luxemburguès) a Esch i Luxemburg

Durant aquesta setmana tindreu l’oportunitat de veure una obra de teatre en català i luxemburguès (amb subtítols en anglès i francès) al Théâtre Municipal d’Esch-sur-Alzette i al Théâtre National de la ciutat de Luxemburg. Es tracta de la peça 99%, que han escrit a quatre mans Elies Barberà (català) i Ian de Toffoli (luxemburguès).

99percent

L’obra tracta el delicat tema de les minories a través de dotze petites històries amb un fil conductor molt clar. Els actors són: Claire Thill, Albert Alemany, Elies Barberà, Jenny Beacraft, Arnau Marín i Marta Montie, que han estat dirigits per la luxemburguesa Anne Simon. Aquestes representacions són el resultat del projecte conjunt «Playing a part», en què han participat tres companyies teatrals: Independent Little Lies (Luxemburg), Teatro Excelsior (Itàlia) i Teatre de l’Enjòlit (Catalunya). A més de l’obra, el projecte ha organitzat tres seminaris: un d’actuació, un de dramatúrgia i un de comunicació.

Les dates de les representacions són:

  • 21 de gener, a les 20.00, al Théâtre Municipal d’Esch-sur-Alzette
  • 23 de gener, a les 20.00, al Théâtre Municipal d’Esch-sur-Alzette
  • 24 de gener, a les 20.00, al Théâtre National du Luxembourg
  • 25 de gener, a les 17.00, al Théâtre National du Luxembourg