Publicat el

Dilluns 23 de febrer: projecció del documental Ciutat morta

Dilluns 23 de febrer, a les 18.30, al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) us convidem a veure Ciutat morta (versió original CAT/ES amb subtítols en anglès). Ciutat Morta Es tracta d’un documental que ha provocat un gran enrenou des de la seva estrena al cinema (l’any 2014) i especialment després de l’emissió al Canal 33 el passat mes de gener.

Aquesta pel·lícula de denúncia, dirigida per Xavier Artigas i Xapo Ortega, explica, a partir d’entrevistes amb els protagonistes i imatges d’arxiu, un cas de violència policial que afecta la ciutat de Barcelona: el 4F. La nit del 4 de febrer de 2006 van ser detingudes diversos joves en relació a l’agressió d’un agent de la Guàrdia Urbana, entre ells, Patricia Heras, que s’acabaria suïcidant anys després. Les seves paraules i les persones que la van conèixer són el fil conductor d’aquesta colpidora cinta.

En acabar la projecció, s’obrirà el debat amb el públic.