Publicat el

Dilluns 2 de març: conferència de Sara Vilà (ICV-Els Verds)

Ens plau anunciar que posem en marxa un «Cicle de Confències Polítiques». Aquest 2015 serà un any d’intensa activitat electoral: eleccions al Parlament de Catalunya previstes el 27 de setembre, eleccions municipals el 24 de maig i eleccions al Congrés de Diputats i al Senat a finals d’any. Per aquesta raó, el Centre Català de Luxemburg ha convidat a representants de la majoria de les forces polítiques que formen part del Parlament de Catalunya a venir a explicar els seus punts de vista i les seves propostes.

La primera conferència d’aquest cicle tindrà lloc el dilluns dia 2 de març de 2015 a les 19.15 hores al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois, Luxembourg Ville). La pronuncarà Sara Vilà, diputada al Parlament de Catalunya per Iniciativa per Catalunya Verds-EUiA. Sara Vilà Galan (Rosselló, Segrià, 1979) és activista social i internacional i diputada al Parlament de Catalunya per ICV-EUiA. És Llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i especialitzada en migracions i moviments humans. La seva trajectòria com a tècnica d’interculturalitat passa per la Unió de Pagesos, l’Institut Europeu de la Mediterrània, el Consell Comarcal de Les Garrigues, el Consell Comarcal del Segrià i la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, també va ser cooperant a Tànger durant el 2008 amb el Casal dels Infants del Raval. Actualment és activista d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i de les Brigades Internacionals Unadikum a Gaza, Palestina. És regidora d’ICV a l’ajuntament de Rosselló i va ser elegida com a diputada el 2012.

Preneu nota, també, de les properes conferències confirmades del Cicle:

  • 9 de març: Juan Milián (diputat del PP al Parlament de Catalunya)
  • 23 de març: Xavier Cima (diputat de CiU al Parlament de Catalunya)
  • 14 d’abril: Josep Huguet (Director de la Fundació Josep Irla d’ERC)

Pel que fa als representants del PSC i de la CUP, estem esperant confirmació.