Publicat el

Dilluns 9 de març: conferència de Juan Milián

Continuant amb el Cicle de Conferències Polítiques que vam iniciar la setmana passada, dilluns 9 de març, a les 19.15 al local (88, rue de la Semois), acollim el diputat Juan Milián, del Partit Popular de Catalunya.

Juan Milián Querol (Morella, 1981), diputat al Parlament de Catalunya per la circumscripció de Barcelona, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, on també va cursar un màster en Direcció Financera i Comptable. És autor dels llibres Los nuevos liderazgos. Claves para una carrera política, Es la hora de David Cameron i El acuerdo del seny. Superar el nacionalismo desde la libertad.

El Cicle continuarà el 23 de març amb Xavier Cima (CiU) i el 14 d’abril amb Josep Huguet (Fundació Josep Irla, ERC). Es podria completar amb representants del PSC i de la CUP, encara pendents de confirmació.