Publicat el

Diumenge 22 de març: la calçotada

Sí, ha arribat l’hora: la Calçotada del Centre Catalá d’aquest 2015 ja és aquí. Se celebrarà el proper diumenge dia 22 de març a les 13.00 hores al Local dels Scouts de Belair (Rue des Celtes 38A, Merl; Luxembourg Ville). Com sabeu, l’aforament d’aquest local on hem celebrat les darreres calçotades és limitat (100 places adults) i us convé inscriure-us com més aviat millor.

L’espectacular menú d’enguany consistirà en calçots cuinats per amoroses mans, salsa romesco (importada directament d’Alcover), botifarres, costelles de xai, vi, cava, postres i cafè.

Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte, on indiqueu el nom de les persones inscrites i si es tracta d’adults o nens. Un cop fet això, haureu de fer efectiu el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP, deixant ben clar el concepte calçotada + nom a l’ingrés. L’ordre d’arribada de l’ingrés bancari serà el que marcarà l’ordre d’inscripció.

Preus: 48 euros (adults no socis), 38 euros (adults socis del Centre) i 11 euros (menors de 7 a 15 anys); per als menors de 7 anys és gratuït.