Publicat el

Dilluns 23 de març: conferència de Xavier Cima (CiU)

La tercera xerrada del cicle de conferències polítiques d’aquest 2015 tan electoral tindrà lloc dilluns 23 de març, a les 19.15, al local (88, rue de la Semois). En aquesta ocasió acollim un representant de Convergència i Unió: Xavier Cima.

Xavier Cima Ruiz (Vic, 1977) és graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya i enginyer geològic per la Universitat Politècnica de Catalunya. Es va incorporar al Parlament el 2013, on és vicepresident de la Comissió d’Interior i membre, entre d’altres, de la Comissió d’Acció Exterior, Unió Europea i Cooperació. És, a més, tinent d’alcalde de Ripoll i president del consell d’administració de la Societat Municipal d’Aigües i Serveis de Ripoll, SA. També és president comarcal de CDC i conseller nacional d’aquesta formació.

El cicle continuarà el 14 d’abril amb la conferència de Josep Huguet (Fundació Josep Irla, ERC).