Publicat el

Del 13 al 15 de març: Festival de les Migracions i Saló del Llibre 2015

El cap de setmana del 13 al 15 de març, torna la nostra cita anual al pavelló firal de LuxExpo, al conegut barri del Kirchberg de la ciutat de Luxemburg. Se celebra la 32a edició del Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté, que organitza, com cada any, el CLAE. Festival 2015 Centenars d’associacions hi mostraran la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. Seran tres dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones. Aquesta és combina amb el 15è Salon du Livre de Luxembourg, punt de trobada d’escriptors, editors i lectors de totes les cultures i llengües presents al Gran Ducat.

El Centre Català de Luxemburg hi estarà present en dues modalitats: amb una parada d’informació sobre Catalunya i el Centre Català, i amb la llibreria catalana a l’entrada del recinte (dins un “Stand des littératures hispaniques”).

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun moment a ajudar-nos en algun dels estands del CCL, sereu més que benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra disponibilitat a la nostra adreça habitual. Gràcies.

De les múltiples activitats del Festival destaquem la taula rodona “L’accueil au Luxembourg : nouvelles immigrations, nouvelles solidarités?”, divendres 13 a les 19.30; la xerrada “Le droit de vote des étrangers : un principe d’égalité”, dissabte 14 a les 17.00; la conferència de l’escriptor resident a Barcelona Ignacio Martínez de Pisón, dissabte 14 a les 15.30; i el concert del grup barceloní Lenacay, dissabte 14 a partir de les 21.30.