Publicat el

Dijous 23 d'abril: Sant Jordi

Sant Jordi

Dijous 23 d’abril celebrarem la nostra diada de Sant Jordi, dia del llibre i de la rosa (declarat, a més, Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor per la UNESCO). Aquesta celebració prendrà la mateixa forma que altres anys: una parada com les de les rambles i els carrers de Catalunya on exposarem les darreres novetats de llibres en castellà i en català, de diversos gèneres. No faltarà tampoc la tradicional rosa, que obsequiarem a tots els compradors. L’horari serà de les 16.00 a les 20.00 hores, al local del Centre Català de Luxemburg (88 Rue de la Semois, L-2533 Luxembourg Ville).

A continuació, a partir de les 20.30, ens entaularem per a un sopar de Sant Jordi amb postres literàries. A més d’una breu lectura de poemes, comptarem amb un convidat de relleu: el poeta i novel·lista David Castillo, que recitarà també part de la seva obra. Per cert, Castillo és el convidat català d’enguany al festival Printemps des poètes Luxembourg (que se celebra del 24 al 26 d’abril) i ha acceptat amablement la nostra invitació per al dia de Sant Jordi.

És important que ens indiqueu per mail o per telèfon la vostra participació al sopar.