Publicat el

Dimecres 17 de juny: trobada amb Neus Munté i Amadeu Altafaj

Aprofitant l’avinentesa de la seva presència a Luxemburg per participar en una reunió del Consell de la Unió Europea, l’Honorable Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i Amadeu Altafaj, representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant de la Unió Europea i delegat del Govern català a Brussel·les, han tingut l’amabilitat de reservar-nos una estona per tal que tinguem ocasió de parlar amb ells i adreçar-los algunes preguntes.

Aquesta trobada, dinàmica i interactiva, tindrà lloc dimecres 17 de juny a les 18.30 al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville). No dubteu a plantejar-hi qualsevol qüestió d’actualitat, catalana i europea.

Clourem la recepció amb una copa de cava.

Neus Munté i Fernández és llicendiada en Dret per la Universitat de Barcelona. Ha treballat com a advocada a UGT, sindicat on ha ocupat diferents càrrecs, per exemple, el de Secretària d’Ocupació i Educació. També va ser cap de gabinet del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, entre el 1999 i el 2002.

Amadeu Altafaj és periodista de formació. Va arribar a Brussel·les com a corresponsal de diversos mitjans. Posteriorment va accedir a la Unió Europea on ha exercit càrrecs de responsabilitat: portaveu del Comissari de Desenvolupament i cap de gabinet del Vicepresident de la Comissió Europea responsable d’Afers Econòmics i Monetaris. Des de desembre de 2014 és el representant permanent de la Generalitat davant la UE.