Publicat el

Trobada de professors de català a Europa

El cap de setmana del 15 al 17 d’abril, el Centre Català de Luxemburg acull una trobada formativa amb professors de català dels casals presents a diferents ciutats d’Europa. A més de per posar en comú experiències, comentar problemes i compartir millors pràctiques, la trobada inclourà una formació impartida per Elena Blaya i Rosa Maria Fernández de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que permetrà també donar a conèixer el sistema de programació per competències, aprofundir en l’ús de l’entorn d’aprenentatge virtual Parla.cat, conèixer els elements que formen part d’una programació d’aula i aprendre a aprofitar els recursos que ofereix la pàgina web de Llengua catalana.
Trobareu aquí el programa complet.