Publicat el

Sant Jordi 2016 #BooksAndRoses

BooksAndRosessantjordi2016

El 23 d’abril, enguany dissabte, hem preparat un programa atapeït i amb activitats per a tots els gustos. Una novetat és que la nostra tradicional parada de llibres i roses estarà oberta des del matí: us rebrem al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville), a partir de les onze del matí i fins les vuit del vespre. Veniu a veure’ns, a tafanejar, a fer petar la xerrada, a comprar llibres i a endur-vos una rosa per celebrar aquesta diada tan especial. Serà una bona ocasió, a més, per visitar l’exposició de pintures de Josep Blanché, que acollirà el local durant tot el cap de setmana.

Un cop tancada la paradeta, més o menys a partir de les 20.30, celebrarem un sopar al mateix local amb tothom que s’hi vulgui apuntar. Com altres anys, us demanem que si voleu quedar-vos a sopar ens escriviu un mail a l’adreça de contacte per inscriure-us i per saber què portareu al sopar (dolç o salat). Quan arribin les postres, l’artista Josep Blanché ens presentarà les seves obres i, a continuació, podreu escoltar una breu lectura de poemes (entre d’altres, de Ramon Llull i de Miguel de Cervantes). Finalment sortejarem un bitllet d’avió per a dues persones Luxemburg-Barcelona (cortesia de Luxair).
5e57a6_060a0827bcac4d6d87bcad5f52ab1c5e.