Publicat el

Exposició pintura Josep Blanché del 22 d’abril al 25 d’abril

Visual Centre Cat Lux (2)

Del 22 d’abril al 25 d’abril, tenim el plaer d’acollir l’exposició d’en Josep Blanché,

que es podrà visitar:

Divendres 22 de les 17h a les 20h

Dissabte 23 de les 11h a les 21h

Diumenge 24 de 10 a 12h i de 17h a 20h

Dilluns 25 de les 17h a les 20h.

Josep Balnché

Josep Blanché, neix a Gualba (Barcelona) l’any 1950. De jove comença la preparació artística a l’Escola Municipal de Belles Arts de Girona. Completa els seus estudis a l’Escola de Belles Arts de Barcelona Llotja. Aprèn tècniques de joieria artística al Col·legi de Joiers de Catalunya, així com a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona. Durant la seva formació, també assisteix alguns mesos a l’Escola de Belles Arts de Lleida. Acabada la seva etapa a les escoles de Belles Arts, passa uns anys estudiant la tècnica de la ceràmica en els tallers Juan Lozano d’Esparraguera, Graupera de Breda i en diferents tallers de la Bisbal.

Com a reconeixements especials, destacaria la medalla de plata commemorativa al concurs de pintura a l’oli del Centenari del Real Cercle Artístic de Barcelona.​

En l’actualitat, les seves creacions estan orientades a les pintures acríliques i collage, i incorpora en les seves obres les diferents tècniques emprades durant més de 30 anys de trajectòria professional al món de l’art i noves metodologies innovadores com pintar amb vi o cafè.

Entre nombroses exposicions i obres, destaquen les que ha realitzat al territori nacional i a França.