Publicat el

Conferència d’Albano Dante Fachín Pozzi (CSQP) – Podem Catalunya

Per tancar el cicle de conferències polítiques engegat l’any passat amb motiu de les eleccions del 27S, enguany hem convidat a les dues forces polítiques que no van poder venir l’any passat; en concret, Podem i Ciutadans.

Dimarts 7 de juny a les 19.00 al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) acollim el representant tant de Podem com de Catalunya Sí Que es Pot Albano Dante Fachín Pozzi.

Albano Dante Fachín Pozzi (Bahía Blanca, Argentina 1976) és membre de Procés Constituent a Catalunya i de Podem Catalunya, a més de diputat del Parlament de Catalunya per Catalunya Sí Que Es Pot.

Pocs dies abans de complir els 16 anys, el 4 d’abril de 1992, va arribar a Catalunya amb els seus pares i els seus dos germans. Va estudiar en l’IES Sa Palomera de Blanes i, posteriorment, Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona. Abans d’acabar els estudis va fundar la revista Cafè amb llet, de distribució mensual.

Podeu veure el seu currículum sencer a la pàgina web del seu grup parlamentari. http://catalunyasiqueespot.cat/team/albano-dante-fachin-pozzi/

Albano-Dante-mcw7ymrrmp4qv84ya0wdit8ayk6c19smsgag8u2xeo