Publicat el

Presentació del llibre ‘Lo amargo de las amapolas’ de Sílvia Vidal Muñoz

El Centre Català de Luxemburg

Té el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre ‘Lo amargo de las amapolas’ a càrrec de l’autora

Sílvia Vidal Muñoz

Dimarts 14 juny 2016 a les 19.00 hores
Al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois, Luxembourg Ville)

Sílvia Vidal Muñoz (Barcelona, ​​1966) resideix entre Luxemburg i Barcelona. Als anys 80, es dedica al teatre amateur i cofunda la companyia de teatre Via Moria amb la qual s’estrena a Barcelona l’espectacle Banshee. A principis dels 90 es trasllada a viure a Luxemburg per motius personals on resideix fins a 2007. En l’actualitat viu a cavall entre Luxemburg i Barcelona ciutat on va escriure la seva primera novel·la “Lo amargo de las amapolas”. A més compta en el seu haver amb un llibre de poesia titulat “Anclada en ti”. En l’actualitat treballa en el seu segon llibre de prosa, que inspirat en un marc urbà relata la vida de diverses dones que els seus destins s’entrellacen.

L’obra ‘Lo amargo de las amapolas’, que ens presentarà, és una novel·la que tracta en clau de testimoniatge la dura existència de Lola, la protagonista, que arriba a Barcelona amb la seva família de nena en plena Setmana Tràgica i que haurà de tornar a la seva Andalusia natal. Pocs anys més tard tornarà la família a Barcelona i allà Lola coneixerà a un amic del seu germà, amb el qual es casarà als setze anys. Tots dos són guapos i joves, i marxen al Marroc on José muntarà el primer cinema de Tànger.

Entrada lliure amb una copa de cava per tots els assistents al final de la presentació

34.897-04