Publicat el

Concert de Jordi Ninus


Per entrar amb alegria i marxa a l’any que comença, el 27 de gener us hem preparat una vetllada molt especial: un concert del cantautor Jordi Ninus, acompanyat pel guitarrista Jimmy Vidal. A partir de les 21.00, a la sala Sang&Klang (1, rue des Trois Glands; Luxembourg Ville) escoltarem les cançons d’aquest músic nascut a Cardedeu.

Jordi Ninus va formar part d’un grup anomenat Rembrandt42 durant 12 anys i va emprendre una carrera en solitari a partir de 2014. Fins al moment, ha enregistrat dos discos: Camina i París. La cançó que dóna el títol a aquest darrer treball va ser escollida com la cançó de l’estiu 2016 per La Vanguardia i, de fet, tot el disc ha gaudit de força èxit a Catalunya. Això ha dut Jordi Ninus a tocar per una pila d’escenaris de Catalunya i, fins i tot, a Londres. Amb el seu magnetisme i les seves cançons pop amb lletres elaborades que parlen d’experiències properes, seria un greu error no aprofitar l’ocasió d’escoltar-lo a Luxemburg.

Podeu escoltar aquí la seva cançó París. I aquí teniu la pàgina web oficial d’aquest cantant.

Els preus de les entrades són 5 euros per als socis i 7 per a no socis. El preu inclou una consumició (i el bar estarà obert durant tot el concert).