Publicat el

Espectacle “Pinocchio” de la companyia La Baldufa

Pinocchio_03 ∏ David del Val
Els dies 29, 30 i 31 de gener de 2017, la sala Rotondes acull una representació d’una companyia lleidatana, La Baldufa, que presentarà un espectacle teatral i multidisciplinar destinat a tota la família (a partir de 6 anys) i que no requereix coneixements lingüístics específics. L’espectacle es titula Pinocchio i es basa lliurement en el conte ideat per Carlo Collodi.

Pinocchio és la història d’un nen lliure, sense prejudicis ni complexes, desobedient i entremaliat, però alhora ingenu, molt ingenu. Geppetto, amb l’instint protector del pare, intenta vetllar per la seva educació. En canvi, Pinocchio, desobedient, es veurà immers en diverses aventures que el faran créixer i madurar com a persona fins a acabar extenuat i, pràcticament… amb un final sorprenent. Paper i fusta es posen a disposició de la història per aconseguir una proposta versàtil i molt orgànica a partir de la qual podrem submergir-nos en l’imaginari d’un nen-titella. Un conte que permet reflexionar al voltant de valors com l’educació, l’esforç, la responsabilitat i la sinceritat.

Les representacions per a tots els públics tindran lloc diumenge 29 a les 15.00 i a les 17.00, a més de dimarts 31 a les 15.00. D’altra banda, hi ha una sèrie de sessions dedicades a les escoles, dilluns 30 a les 10.00 i a les 14.30, i dimarts 31 a les 10.00. Les entrades costen 6 o 12 euros. Podeu trobar més informació a la pàgina de Rotondes.