Publicat el

«Barcelona nit d’hivern» (XXIV Cicle de Cinema)

Barcelona nit d'hivern

La darrera pel·lícula del XXIV Cicle de Cinema del Centre Català serà una comèdia romàntica que ha seduït milions d’espectadors: Barcelona nit d’hivern. Repetint la fórmula d’èxit de Barcelona nit d’estiu, el director Dani de la Orden narra diferents històries que passen a Barcelona en una sola nit (en aquesta ocasió, la Nit de Reis) entre una sèrie de personatges que ja coneixem de l’anterior cinta. Les històries es creuen i s’entrecreuen per oferir un retrat de la societat catalana contemporània i unes imatges precioses de Barcelona. Cal destacar el treball dels actors i la música de Joan Dausà.

La projecció tindrà lloc al cinema Utopia (Av. Faïencérie, Luxembourg Ville), dilluns 6 de febrer a les 21.30.

El XXIV Cicle de Cinema compta amb el suport de Catalan Films and TV, Transports Fernández, la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya i de l’Ambaixada d’España a Luxemburg.