Publicat el

Divendres 3 de febrer – Concert de Joan Dausà – “Si em convideu vinc ! “

Divendres 3 de febrer a les 19:30 hores a la seu del Centre Català de Luxemburg

(88, rue de la Semois, L-2533 Luxemburg)

CONCERT DE

JOAN DAUSÀ “Si em convideu vinc!”

Joan Dausà

 

Tot va començar fa 7 anys com un joc entre amics, i el primer disc JO MAI MAI i la seva gira van acabar esdevenint una de les sorpreses dels últims anys: més de 80 concerts que van culminar en un Palau de la Música amb entrades exhaurides, i un Premi Gaudí a la millor música original per la BSO de “Barcelona, nit d’estiu”. Després va venir la gira del seu segon disc ON SERÀS DEMÀ? (70 concerts més, entre ells un Liceu ple de gom a gom) i el Premi Enderrock a la millor cançó d’autor del 2014 per la cançó que donava nom al disc.

El desembre de 2015 Dausà va tancar una etapa increïble i inoblidable, amb 2 Palaus de la Música consecutius i de nou amb les entrades exhaurides.

Però Dausà no sap estar-se quiet, i ara va pel Món oferint concerts amb el seu repertori mig en anglès mig en català, per poder connectar i cantar pels catalans a l’estranger però també amb els seus companys i amics que són d’allà i que no poden entendre el català.

Podreu trobar les cançons amb nova producció i adaptades a l’anglès a youtube i spotify, sota el perfil de Joan Dausà JD.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCmQI8uro7HTmIJYyILThc5w

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5yE2ZxIqA7ZKVAEu2XwN4n