Publicat el

Conferència de Rolf Tarrach – “El plaer de decidir”

Dijous 9 de febrer, a les 19.00 hores, el local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) acull a un bon amic: Rolf Tarrach. Físic, científic de prestigi, professor i rector universitari, ens presentarà el seu darrer llibre: El plaer de decidir.

El subtítol resulta encara més aclaridor: “Una introducció al raonament al raonament científic per a NO científics”. Amb aquest llibre, l’autor confessa voler aportar elements que permetin passar de la por a decidir al plaer de fer-ho, de l’amenaça d’haver de decidir a l’oportunitat de poder fer-ho. L’ingredient fonamental per aconseguir-ho és el coneixement.

Rolf Tarrach, Rector de la Universitat de Luxemburg 2005-2015, és president de l’Associació Europea d’Universitats. Entre altres mèrits professionals, ha estat catedràtic de Física Teòrica a les Universitats de València i Barcelona, on ha exercit nombrosos càrrecs acadèmics; ha treballat en diverses universitats (des de Houston a Sant Petersburg) i ha estat assessor en matèria científica de la Generalitat de Catalunya i del Congrés dels Diputats. També és membre de la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC.

rolf_tarrach

el placer de decidir