Publicat el

Concert dels MANEL

Enguany el Centre Català de Luxemburg celebra el seu 30è aniversari i, en motiu d’aquesta efemèride, estem organitzant una sèrie d’actvitats més enllà del nostre programa habitual. Un dels plats forts de la programació d’aquest aniversari és el concert del grup Manel, que tindrà lloc al Bar National (194, camí Longwy; Luxembourg ville) divendres 19 de maig a les nou del vespre.

Els Manel són, potser, el grup català actual més popular, com demostren les xifres de discos venuts (tres números u de vendes a Espanya, seguits, amb discos cantats en català) i la munió de concerts amb les entrades exhaurides que ofereixen a Catalunya, Espanya i, per celebrar el seu 10è aniversari, Europa.

Si no les coneixeu, us convidem a descobrir un grup que, partint del folk-pop, ha adquirit un so propi força elaborat sobre la base de lletres iròniques, inspirades en la vida quotidiana però amb un punt de surrealisme molt divertit. Si ja els coneixeu, us convidem simplement a gaudir-ne la nit del 19 de maig.

Compra entrades a:

contacte@ccluxemburg.cat

Luxembourg-Ticket

L’anunci del concert a Plurio

L’anunci del concert a la pàgina del Bar National

MANEL_CCL_OK_baixa