Publicat el

34è Festival des migrations, des cultures et de la citoyenneté / 17è Salon du livre

Festival des Migrations 2017

 
Amb el mes de març arriben el 34è Festival des Migrations, des Cultures et de la Citoyenneté i el 17è Salon du Livre et des Cultures. Enguany tindran lloc els dies 3, 4 i 5 de març als Halls de la Foire Internationale a Kirchberg, Luxembourg Ville (LUXEXPO), com sempre amb l’organització del Comité de Liaison des Associations d’Étrangers (CLAE).

El Festival, amb més de 30.000 visitants anuals i prop de 400 estands, és, un any més, una aposta per la diversitat i la convivència cultural com a valors de la societat luxemburguesa. Estands gastronòmics i culturals de les diverses comunitats residents a Luxemburg, música, activitats folklòriques, exposicions, debats, etc. donaran el color i la diversitat habituals al Festival. Per part del Centre Català de Luxemburg (CCL) podeu comptar, com sempre, amb l’estand cultural català amb una àmplia oferta d’informacions turístiques, lingüístiques, culturals i altres.

El CCL manté també, juntament amb el Círculo Antonio Machado, l’Associació d’Amics del 25 d’Abril, la revista Abril i altres associacions llatines, l’Espai de les literatures Ibèriques al Saló del Llibre i de les Cultures, amb venda de llibres, en català i castellà, de tots els estils i gèneres. Una oportunitat per posar al dia les biblioteques personals a preus raonables.

Comptem, com sempre, amb la vostra imprescindible col·laboració per fer funcionar els nostres estands. Si us plau, si disposeu d’una mica de temps durant el cap de setmana (divendres, dissabte o diumenge a les hores que us convinguin) poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Enguany, el CCL participa també en dues presentacions: el periodista Rafael Poch, dissabte a les 18.30, i el catalanòfil alemany Tilbert Stegmann, diumenge a les 14.00.

Trobareu el programa complet del Festival al web del CLAE.