Publicat el

Actuació de l’Orfeó de l’Empordà

Orfeó de l'Empordà

Dissabte 22 d’abril, a les 16.00 hores, a l’església de Sant Alphonse (a la Rue des Capucins, entre la Rue Beaumont i la Place du Théâtre, a la ciutat de Luxemburg) teniu l’ocasió d’assistir a l’actuació d’una coral catalana. En concret, de l’Orfeó de l’Empordà.

Fundat a Avinyonet de Puigventós el 2001 per la seva directora Cloti Miró, l’Orfeó de l’Empordà agrupa prop de quaranta cantaires de diferents pobles de l’Alt Empordà. Incorpora en el seu repertori obres de Bach, Brahms, Haendel, Mendelssohn, Mozart o Schubert, a més d’altres d’anònimes i populars, que abasten des del segle XIII fins el segle XXI, tant a capella com amb acompanyament de piano, orgue o orquestra.

En els darrers anys ha estat fent una tasca de recuperació d’obres d’autors empordanesos i ha enregistrat un disc dedicat a Víctor Català amb cançons tradicionals empordaneses i d’altres amb lletra seva, totes elles harmonitzades o amb música de Lluís Albert.

L’Orfeó de l’Empordà, actualment sota la direcció de Quim Mandado, ha realitzat concerts a diferents poblacions de Catalunya i França. Ha col·laborat en diverses obres corals amb l’Orquestra de cambra de l’Empordà sota la direcció de Carles Coll.

Orfeó Empordà