Publicat el

Recital del cantautor Tomàs de los Santos

Sìlvia Bel i Tomàs de los Santos

El 2017 és l’any del 30è aniversari del Centre Català de Luxemburg i, per aquest motiu, us presentem algunes activitats excepcionals. Entre elles, dijous 1 de juny a les 19.30 al local del CCL (88, rue de la Semois; Luxembourg ville), acollim l’actuació del cantautor valencià Tomàs de los Santos, que ens oferirà cançons pròpies i poemes musicats de grans autors en llengua catalana.

Tomàs de los Santos, nascut a València, és músic, cantautor i una persona compromesa amb diverses causes. Compta amb dos treballs publicats: Dones i dons, una obra dedicada a les dones i a les qualitats humanes (que va rebre el premi Ovidi Montllor), i Segona mà (2016). La seva tasca de traduir poemes catalans en música ha estat reconeguda amb el IV premi Miquel Martí i Pol. També col·labora des de 2015 amb l’actriu Sílvia Bel en un espectacle titulat “M’he estimat molt la vida”, basat en textos de Vicent Andrés Estellés i altres poetes (com Rosa Leveroni i Miquel Martí i Pol). La foto que il·lustra aquest text és, de fet, un moment d’aquest espectacle.

Podeu saber-ne més i escoltar les seves cançons en aquest enllaç.

Entrada gratuïta. En col·laboració amb Printemps des poètes Luxembourg.

Prinpolux