Publicat el

Havaneres amb els Mariners de Riera

Enguany no podem esperar i la Nit de l’Havanera s’avança un xic respecte a les dates habituals. En concret, tindrà lloc el 10 de juny al vespre, a partir de les 20.00. En aquesta ocasió, l’escenari serà el primer pis del restaurant Odéon (10, rue Munchen-Tesch, L-2173 Luxembourg ville).

El programa, com altres anys, inclou sopar, bona música, bon ambient i festa: una òptima manera de donar la benvinguda a l’estiu o al bon temps (a qui arribi abans dels dos, de fet). El menú de la nit consistirà en un plat principal (hi haurà mínim dues opcions), vi, coca de Sant Joan, cava i el tradicional cremat. Pel que fa a la música, enguany gaudirem de les veus i les melodies dels Mariners de Riera.

Els preus són de 30 euros (socis del Centre), 20 euros (estudiants i persones que busquen feina) i 38 euros (preu general). Us demanaríem que reservéssiu per correu electrònic a la nostra adreça habitual abans del 8 de juny.