Publicat el

Sant Jordi 2017 #BooksAndRoses

El 23 d’abril, enguany diumenge, celebrarem Sant Jordi, una de les festes més estimades pels catalans i els catalans de l’exterior. La nostra tradicional parada de llibres i roses estarà oberta des del matí: us rebrem al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville), a partir de les onze i fins les sis de la tarda (que l’endemà hem d’anar a treballar). A l’hora d’obrir, al matí, tindreu ocasió d’escoltar algunes cançons en les veus de l’Orfeó de l’Empordà, que el dia abans actua a l’església de Saint Alphonse.

Enguany, com a al·licient, durant tot el dia presentarem la mostra “Viatge literari per Catalunya”, que ens permetrà conèixer què van dir del nostre país i rodalies els viatgers estrangers que hi van passar (fins al 1930). A les 18.00, a més, tindrem una xerrada sobre literatura de viatge amb Jelena Bulić, doctora en Literatura.

Veniu, doncs, a veure’ns, a tafanejar, a fer petar la xerrada, a comprar llibres i a endur-vos una rosa per celebrar aquesta diada tan especial.

BooksAndRoses