Publicat el

Festival de Cinema Espanyol

El dia 21 de març comença el XVIII Festival de Cinema Espanyol

En aquesta ocasió, està organitzat pel Círculo Cultural Español Antonio Machado amb el Centre Català de Luxemburg, sota el patrocini de l’Ambaixada d’Espanya i en associació amb la Cinémathèque Luxembourg i Kinépolis.

Des de 1997 fins 2013 el Centre Català va col·laborar activament en l’organització del Festival de cinema espanyol que durant tres setmanes de cada mes de juny va permetre que els cinèfils de Luxemburg descobrissin pel·lícules molt interessants que, amb algunes excepcions, difícilment haurien pogut arribar a les pantalles del Gran Ducat. Per això quan els amics del Círculo Machado ens van parlar de llur iniciativa de rellançar el Festival i ens van proposar que els ajudéssim a organitzar-lo no ho vam dubtar. El resultat és aquesta divuitena edició que canvia de format però que no rebaixa de cap manera la qualitat ni l’interès de les pel·lícules, que s’exhibiran al cinema Utopia i també a la cinemateca de Luxemburg.

Us preguem que estigueu atents al programa i al calendari perquè no us perdeu cap de les molt bones pel·lícules que s’oferiran, la majoria de les quals han obtingut diversos premis Goya i Gaudí.

Programa:

  • Dimarts 21 de març, 21.00 hores, cinema Utopia, Sala 2 El hombre de las mil caras d’Alberto Rodríguez (vo es, st en).
  • Dijous 23 de març, 19.00 hores, Utopia, Sala 2. Tarde para la ira de Raul Arévalo (vo es, st en). Presentada per Claude Frisoni.
  • Dissabte 25 de març, 16.30, Utopia, Sala 2. Zipi y Zape y la isla del capitán d’Oskar Santos (vo es, st en).
  • Dimarts 28 de març, 19.00, Utopia, Sala 3. El clan de Pablo Trapero (vo es, st fr, nl).
  • Dijous 30/3, 19.00, Utopia, Sala 2. Kiki, el amor se hace de Paco León (vo es, st fr, nl).
  • Dimarts 4 d’abril, 18.30, Cinémathèque. Una pistola en cada mano de Cesc Gay (vo es, st en).
  • Dimecres 5 d’abril, 20.30, Cinémathèque. También la lluvia d’Icíar Bollaín (vo es, st en). Presentada per Joy Hoffman.

Preus
Sessions del 21, 23, 28 i 30 de març: 8 €. (socis Machado i CCL, i estudiants: 7€)
Sessió del 25 març: 7 € entrada única
Sessions del 4 i 5 d’abril: entrada lliure