Publicat el

Afterwork: què és la Llei de la comunitat catalana?

Ens trobarem a la sortida de la feina per a parlar de temes que ens interessen al voltant d’una bona oferta de beguda i amb el que calgui per picar. Aquesta vegada parlarem de la nova Llei de la comunitat catalana a l’exterior. Per a què serveix? En què em pot afectar?

La trobada serà dimarts 13 de juny de 2017 a les 19.00 hores al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois, Luxembourg Ville).

El Parlament de Catalunya va aprovar el passat dia 31 de maig una nova llei, la Llei de la comunitat catalana a l’exterior, destinada a establir quin ha de ser el marc de relacions entre el Govern català i els catalans i catalanes residents a l’exterior. Si voleu conèixer el contingut d’aquesta nova llei, en què et pot afectar, quins canvis introdueix, etc. us ho expliquem en detall en aquesta trobada.

No us quedeu amb dubtes, veniu, pregunteu i participeu.