Publicat el

Dansa: Time Takes The Time Time Takes

Diumenge 11 a les 20.00 hores, el Grand Théâtre de la ciutat de Luxemburg acull l’espectacle de dansa Time Takes The Time Time Takes de Guy Nader i Maria Campos, una coproducció del Mercat de les Flors de Barcelona.

Aquest espectacle és una conversa dinàmica i física a través de la repetició del moviment i leitmotiv del pèndol que encarna mecanismes que mesuren el temps i l’espai. Un recorregut pel moviment i el so d’oscil·lació que esclata en diferents trobades en evolució cap a un mòbil perpetu. Una roda en moviment que suggereix el temps com un continuum.

Aquest espectacle sorgeix de l’admiració pel ritme i la musicalitat que crea el moviment, un ritme latent i constant que marca el pas del temps. Partint d’una tasca física senzilla com és el moviment pendular es crea una seqüència d’engrenatges on els cinc cossos dels intèrprets cerquen contínuament un fer i desfer mecanismes de complexitat i complicitat.