Publicat el

Recepció amb la Molt Honorable Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya

Aprofitant l’avinentesa de la seva presència a Luxemburg per participar en la 43a sessió de l’Assemblea Parlamentària Mundial de la Francofonia (APF), la Molt Honorable Carme Forcadell i Lluís, presidenta del Parlament de Catalunya, ens ha proposat disposar d’un espai de trobada per tal que tinguem ocasió de parlar amb ella i adreçar-li algunes preguntes.

Aquesta trobada, dinàmica i interactiva, tindrà lloc dissabte 8 de juliol a les 19.00 al local del Centre Català (88, rue de la Semois; Luxembourg ville). No dubteu a plantejar qualsevol qüestió d’actualitat a una convidada tan especial.

És llicenciada en filosofia i en ciències de la comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en filologia catalana per la mateixa universitat. Va treballar per a TVE Catalunya entre 1979 i 1982 i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació. Ha treballat de funcionària del Departament d’Ensenyament des del 1985, com a coordinadora de normalització lingüística del Servei d’Ensenyament del Català del Departament d’Educació des del 1992 i, des del 2004, és assessora de llengua, interculturalitat i cohesió social del Vallès Occidental. Ha publicat material didàctic i llibres de llengua i literatura, així com un diccionari. També ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació escrivint sobre planificació lingüística, llengua i identitat. Col·labora des de fa molts anys en diverses entitats i és membre de la Comissió de la Dignitat.

Clourem la recepció amb una copa de cava.