Publicat el

Els After Works del Centre Català de Luxemburg: Què haig de fer si vull votar en el Referèndum convocat pel Govern català el 1er d’octubre de 2017 ? – Dimarts 11 de juliol a les 19.00 hores al local del Centre Català de Luxemburg

Els After Works del Centre Català de Luxemburg

Ens trobarem a la sortida de la feina per a parlar de temes que ens interessen al voltant d’una bona oferta de beguda
i amb el que calgui per picar. Aquesta vegada parlarem de:

Què haig de fer si vull votar en el Referèndum convocat pel Govern català el 1er d’octubre de 2017 ?

Jornada d’inscripcions: us ajudarem a fer directament tot el tràmit d’inscripció per a poder votar si així ho desitgeu

Dimarts 11 de juliol de 2017 a les 19.00 hores

al local del Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois, Luxembourg Ville)

Des del CCL entenem que tothom ha de tenir el dret a participar en aquesta convocatòria i a votar en el sentit que cregui convenient com també entenem perfectament que qui no consideri legítima la convocatòria ha de tenir el dret a no participar-hi per voluntat pròpia (no perquè s’impedeixi el lliure exercici del vot).

A reserva del fet que diversos punts referents a les modalitats pràctiques sobre el vot exterior no es coneixeran fins a la publicació del Decret de convocatòria a primers de setembre, un cop el Parlament aprovi la Llei de Referèndum, sí que han quedat clars diversos aspectes de la forma com el Govern vol implementar el vot exterior en aquest Referèndum:

  • Podran votar tots els ciutadans catalans inscrits al Cens Electoral de Residents Absents (CERA), que són 220.708 a 1er de maig de 2017, i que s’hagin donat d’alta al Registre de Catalans Residents a l’Exterior.
  • Els donats d’alta al Registre rebran des del Govern les instruccions i la documentació per a poder votar.
  • El vot es farà efectiu per correu, de manera anticipada i caldrà adreçar-lo a una de les onze Delegacions que la Generalitat té a l’exterior.

Es desconeix, de moment, el termini en que continuarà essent possible tramitar l’alta al Registre de Catalans Residents a l’Exterior, però suposem (no afirmem) que serà possible al menys fins la signatura del Decret de convocatòria a primers de setembre.

 Us ho expliquem en detall en aquesta trobada i us facilitarem el suport per a fer tots els tràmits en el mateix moment si així ho desitgeu.

No et quedis amb dubtes, vine, pregunta i participa.