Publicat el

Jornada “No Pasarán” (Dudelange 2017)

Diumenge 19 de novembre, les Amis des Brigades Internationales Luxembourg (ABI-L) i l’Ajuntament de Dudelange (amb la col·laboració, entre altres, del CCL) organitzen una jornada d’homenatge als brigadistes internacionals que van combatre a la Guerra Civil espanyola. Aquest dia es coneix de fa anys com la jornada “No Pasarán”.

Les activitats comencen a les 11 del matí a la Gare de Dudelange, davant del monument No Pasarán. A partir de les 12.30, se celebrarà un dinar de germanor entre els participants que ho desitgin. En aquesta ocasió la restauració corre a càrrec de l’Asociación Manos Abiertas. Per al dinar, és necessari inscriure’s en aquesta adreça. Finalment, a partir de les 15.00, la poeta Manuela Parra, filla d’un exiliat espanyol al sud de França, presentarà el seu llibre Les pas d’un exil a l’encre rouge.