Posted on

Eines de llengua catalana a internet: conferència d’Olga Jeczmyk Nowak

Dijous 25 de gener, a les 19.15 al local (88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg ville), us presentem una conferència sobre quins recursos ofereix internet per ajudar-nos amb el català.

Olga Jeczmyk Nowak, lingüista polifacètica, ens parlarà de les «Eines de llengua catalana a internet: com, què i quan consultar-les» i descriurà com orientar-nos en la recerca de la paraula justa.

La conferenciant és llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra. A més, té un màster en Mediació Lingüística-Cultural de la Università La Sapienza de Roma i un altre en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, escriu la tesi doctoral, a la UAB, sobre les estratègies cognitives per a la resolució de problemes de traducció.

És traductora i intèrpret de francès, anglès, italià, polonès a l’espanyol i el català. Ha estat becària d’interpretació simultània a les Nacions Unides, en concret a la FAO a Roma, directora de becaris de comunicació i editora de continguts a la Unitat de Terminologia del Parlament Europeu a Luxemburg. És l’autora del blog de traducció i interpretació 20000lenguas. També és investigadora del grup de recerca PACTE de la UAB.
Entrada lliure.

Olga JeNo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *