Publicat el

Eines de llengua catalana a internet: conferència d’Olga Jeczmyk Nowak

Dijous 25 de gener, a les 19.15 al local (88, rue de la Semois; L-2533 Luxembourg ville), us presentem una conferència sobre quins recursos ofereix internet per ajudar-nos amb el català.

Olga Jeczmyk Nowak, lingüista polifacètica, ens parlarà de les «Eines de llengua catalana a internet: com, què i quan consultar-les» i descriurà com orientar-nos en la recerca de la paraula justa.

La conferenciant és llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra. A més, té un màster en Mediació Lingüística-Cultural de la Università La Sapienza de Roma i un altre en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, escriu la tesi doctoral, a la UAB, sobre les estratègies cognitives per a la resolució de problemes de traducció.

És traductora i intèrpret de francès, anglès, italià, polonès a l’espanyol i el català. Ha estat becària d’interpretació simultània a les Nacions Unides, en concret a la FAO a Roma, directora de becaris de comunicació i editora de continguts a la Unitat de Terminologia del Parlament Europeu a Luxemburg. És l’autora del blog de traducció i interpretació 20000lenguas. També és investigadora del grup de recerca PACTE de la UAB.
Entrada lliure.

Olga JeNo