Publicat el

Projecció de «La propera pell» (25è Cicle de Cinema)

La propera pell (Film)

La pel·lícula que tancarà la 25a edició del Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg serà La propera pell. La podrem veure dijous 8 de febrer a les 21.00 al cinema Utopia, a qui agraïm el suport.

La cinta narra la història d’en Gabriel, un adolescent que reapareix després d’haver estat desaparegut vuit anys. La família el torna a acollir, però el dubte de si el noi és qui diu ser es va introduint de mica en mica en l’ambient. En aquesta obra destaquen sobretot les interpretacions dels actors: Bruno Tedeschini, Àlex Monner, Sergi López i, molt especialment, Emma Suárez. De fet, el seu paper li va valer un premi Gaudí i un premi Goya (fet insòlit: en la mateixa edició d’aquests guardons també va ser premiada com a actriu principal pel seu paper a Julieta, de Pedro Almodóvar).

Versió original en català, castellà i francès, subtítols en castellà. Direcció: Isaki Lacuesta i Isa Campo; guió: Isaki Lacuesta, Isa Campo i Fran Araujo.