Publicat el

Projecció d’«Estiu 1993» (25è Cicle de Cinema)

Estiu 1993

El Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg assoleix enguany una fita d’aquelles que fa goig de celebrar, és a dir, arriba a la 25a edició. Per tant, hem preparat un bon programa al qual encara podríem afegir-hi algunes activitats paral·leles (tan aviat com sigui possible actualitzarem la informació). Com en edicions anteriors comptem amb el suport del cinema Utopia, on tindran lloc totes les projeccions.

La tercera cinta, dilluns 5 de febrer a les 21.00, és l’èxit inesperat de l’any passat: Estiu 1993 de Carla Simón. La història de la Frida, una nena que queda òrfena i se’n va a viure al camp, a casa dels seus oncles, ha commogut espectadors d’arreu. Una prova és el gran èxit de públic, però també s’han de comptar els premis que ha recollit en festivals tan diversos com Málaga o Berlín.

Versió original en català amb subtítols en francès. Direcció i guió: Carla Simón Pipó; intèrprets: David Verdaguer, Bruna Cusí, Laia Artigues, Paula Robles i Fermí Reixach.