Publicat el

Pre-estrena de «La llibreria»

El cinema Utopia organitza, amb la col·laboració del Centre Català de Luxemburg i del Círculo Machado, la preestrena de la pel·lícula The Bookshop, dirigida per la catalana Isabel Coixet. Serà dimecres 4 de juliol a les 19 hores al cinema del Limpertsberg (a partir de mitjan juliol s’integrarà a la programació regular del cinema Kinepolis del Kirchberg).

Com a entitat col·laboradora, el Centre Català disposa d’algunes entrades gratuïtes per als seus socis. Escriviu-nos a l’adreça de contacte i les sortejarem entre els interessats.

La darrera obra de la barcelonina Isabel Coixet, basada en la novel·la de Penelope Fitzgerald, va endur-se els dos principals premis Goya (pel·lícula i direcció), a més dels premis Gaudí a la millor direcció artística i millor música. Explica la història de Florence Green, una dona decidida que en mudar-se a una altra ciutat fa realitat el seu somni d’obrir una llibreria. Contra el que es podia imaginar, la iniciativa no és ben vista per tots els habitants de la petita ciutat anglesa i, en especial, desperta l’hostilitat d’una poderosa aristòcrata local.