Publicat el

CURSOS DE NIVELL DE SUFICIÈNCIA C1 i C2 – 2018/2019

CURSOS DE NIVELL DE SUFICIÈNCIA C1 i C2

Per a catalanoparlants i/o amb alt domini del català.

CURS DE NIVELL SUPERIOR (30 hores)

(C2 – No es correspon exactament a l’antic Nivell D)

A QUI S’ADREÇA: a persones catalanoparlants i/o amb alt domini del català que volen dur a terme tasques i activitats lingüístiques complexes en l’àmbit laboral o acadèmic, tant en les comunicacions orals com en les escrites, i que necessiten adquirir i acreditar un nivell molt alt de català̀.

HORARI: divendres, de 19h a 21h, al local del Centre Català (rue de la Semois, 88).

CURS DE NIVELL DE SUFICIÈNCIA (30 hores)

 (C1 – Antic Nivell C)

A QUI S’ADREÇA: a persones catalanoparlants i/o amb alt domini del català que volen adquirir un domini de l’ús de la llengua general, en la varietat estàndard, per comunicar-se satisfactòriament en les situacions comunicatives que requereixen l’ús d’un llenguatge mitjanament formal o formal.

MÉS INFORMACIONS:  Carles Fernández (00352-621 660818), Centre Català de Luxemburg (00352-691 425565) o contacte@ccluxemburg.cat

Preu: 250 EUR