Publicat el

Concert de Saki Guillem: Coses que no es poden veure ni amb els ulls tancats

Per començar la nova temporada, us presentem un espectacular doble concert amb el músic Saki Guillem. Després d’un vida dedicada a la música, però allunyat dels focus, ara es llença en una carrera en solitari per fer, segons diu, «la música que més m’agrada i en defensa pròpia».

Dijous 13 ens presentarà el seu primer disc en solitari Coses que no es poden veure ni amb els ulls tancats, un disc excepcional i diferent, en la que serà una de les primeres presentacions públiques d’aquest treball.

Us esperem al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) a les 19.30.

El preu d’aquest primer concert és de 15 euros (no socis) o 12 euros (socis). El preu dels dos concerts, és a dir, dijous i dissabte, és de 25 euros (no socis) i 20 euros (socis).

Portada disc Saki Guillem

Saki Guillem és un músic i compositor versàtil. Toca la guitarra, el piano i les percussions, entre altres. Ha fet música per a anuncis i sintonies de televisió (per exemple, A + a + i Una mà de contes a TV3); ha compost per al teatre (obres de Sílvia Munt, Comediants, Vol-Ras, Benet i Jornet, Tricicle) i ha treballat amb els més grans representants de la música catalana, entre altres, Raimon, Orquesta Plateria, Pau Riba, Marina Rosell, Jaume Sisa, Gato Pérez, Esquirols, Carles Santos, Quico Pi de la Serra, Montserrat Caballé.