Publicat el

Jornada de portes obertes

Diumenge 9 de setembre us esperem al local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville) per celebrar la proximitat de la Diada, que celebrarem també dimarts dia 11, i per oferir-vos la possibilitat de conèixer el Centre i les activitats que hi fem.

Començarem a partir de les 10.00 del matí amb un esmorzar i activitats infantils. A les 12.00 us ensenyarem com es ballen les sardanes i podreu practicar just després ballant al parc que hi ha davant el local (o, si plou massa, al local mateix). A partir de les 13.30, per recuperar forces, el nostre xef Ramiro Muñoz ens prepararà una paella.

Durant tot el dia tindreu l’oportunitat de parlar amb els professors dels cursos de català (per a adults i per a nens) i amb representants de la Penya Barça de Luxemburg i del propi CCL. A més, us oferirem un servei d’assessorament per tal que ens traslladeu tots els dubtes que tingueu sobre viure i treballar a Luxemburg.

Les activitats són gratuïtes… excepte la paella, és clar, que té un preu de 20 euros per als adults i 10 per a nens (inclou paella, beguda i postres). Us demanaríem que confirméssiu la vostra presència enviant-nos un mail a l’adreça de contacte.