Publicat el

Concert de Guillem Saki: el «Disc blanc» dels Beatles

El músic Guillem Saki ens presenta un segon concert dissabte 15 a les 19.30 al local. En aquesta ocasió, es tracta d’un recital completament basat en el Disc blanc (o White Album) dels Beatles. Es tracta d’un concert-homenatge que aquest músic ha presentat, amb gran èxit, en diversos teatres de Catalunya.

El preu d’aquest segon concert és de 15 euros (no socis) o 12 euros (socis). Cal recordar que el preu dels dos concerts (dijous+dissabte) és de 25 euros (no socis) i 20 euros (socis).

Saki Guillem és un músic i compositor versàtil. Toca la guitarra, el piano i les percussions, entre altres. Ha fet música per a anuncis i sintonies de televisió (per exemple, A + a + i Una mà de contes a TV3); ha compost per al teatre (obres de Sílvia Munt, Comediants, Vol-Ras, Benet i Jornet, Tricicle) i ha treballat amb els més grans representants de la música catalana, entre altres, Raimon, Orquesta Plateria, Pau Riba, Marina Rosell, Jaume Sisa, Gato Pérez, Esquirols, Carles Santos, Quico Pi de la Serra, Montserrat Caballé.