Publicat el

«Inherit the Wind» de Stanley Kramer

Inaugurem un nou curs i hem pensat que la millor manera de fer-ho és reprenent les tardes de Cinema al Centre Català de Luxemburg (88, rue de la Semois; Luxembourg ville). Volem començar amb una pel·lícula que podria esdevenir un bon tema de discussió per a professorat i alumnat de secundària.

Us convidem, doncs, dijous 4 d’octubre a les 19.30, a la projecció de la pel·lícula Inherit the Wind («L’herència del vent»), dirigida per Stanley Kramer l’any 1960, amb Spencer Tracy, Fredric March i Gene Kelly.

Les contraposades teories del darwinisme i el creacionisme són els dos pols oposats que enfronten en una explosiva batalla de creences a l’advocat Henry Drummond (Tracy) i el líder ultraconservador Matthew Harrison Brady (March). Tot això passa en una petita ciutat de Tennessee on jutgen un professor per ensenyar la teoria de l’evolució als seus alumnes.

Entrada gratuïta.