Publicat el

Castanyada a Echternach

Pels dies 20 i 21 d’octubre el Centre Català de Luxemburg i el Casal Català de Brussel·les organitzem conjuntament una activitat familiar: la Castanyada del Benelux (una mica avançada de dates, és cert). El cap de setmana, l’alberg de joventut d’Echternach acollirà tots aquells que vulguin passar un parell de dies a la natura.

El programa inclou, dissabte: una passejada per Echternach i activitats per als nens al rocòdrom de l’alberg, sopar amb especialitats de la regió, castanyada amb castanyes, panellets i moscatell; i diumenge: aprofitant els colors que ens ofereix la tardor luxemburguesa, després d’esmorzar, una bonica excursió pels boscos d’Echternach.

Ens allotjarem a l’alberg de joventut d’Echternach. Cal portar tovalloles i efectes personals; roba d’abric, per si fa fred; calçat i vestits adeqüats per caminar pel bosc. El preu és de 35 € per persona major de 12 anys, 25 per a nens i nenes fins a 12 anys. Per als menors de 3 anys és gratuït. Inclou: sopar del dissabte, nit del dissabte i esmorzar del diumenge.

Per a inscriure-us, envieu-nos un mail a la nostra adreça habitual.

També podeu venir únicament a l’excursió de diumenge.