Publicat el

Conferència sobre Manuel de Pedrolo i la novel·la negra (amb S. Bennassar)

Centenari Pedrolo

Dijous 22 de novembre al local, a les 19h, us presentem una conferència en el marc de l’any dedicat a l’autor Manuel de Pedrolo.

Ho farem amb la visita de Sebastià Bennassar, expert en literatura negra catalana contemporània i autor de la novetat editorial Manuel de Pedrolo – Manual de supervivència (Editorial Meteora, 2018). El llibre ens introdueix a la vida i obra de Pedrolo, i demostra que la seva dimensió va molt més enllà del Mecanoscrit del segon origen, long-best-seller de la narrativa catalana.

Sebastià Bennassar és escriptor i periodista. Ha publicat desenes de llibres, entre els quals destaquen estudis literaris, novel·les negres i poemaris. És el promotor i director del festival Tiana Negra, dedicat a la literatura negra en català. Pensa que els lectors s’han de guanyar un a un, i per aquest motiu ha protagonitzat centenars de presentacions, conferències i actes literaris arreu del país. Excel·lent coneixedor de la literatura portuguesa contemporània, acaba de publicar el thriller d’espionatge Hotel Metropole (Columna, 2018). La seva visita a Luxemburg és una oportunitat única per posar-nos al dia en literatura negra catalana.

Sebastià Bennassar

Sebastià Bennassar serà presentat a Luxemburg pel fotògraf i periodista Carles Domènec, i portarà exemplars dels seus darrers llibres.