Publicat el

26è Cicle de Cinema: Les distàncies

Dimarts 29 de gener, al cinema Utopia del Limpertsberg, comença un nou Cicle de Cinema del Centre Català de Luxemburg, que assoleix la vint-i-sisena edició. Enguany, com a novetat, les pel·lícules es projectaran a les 19.15 (a petició popular) i oferirem la possibilitat d’adquirir un abonament.

La primera pel·lícula que veurem és Les distàncies (2018).

26è Cicle de Cinema: Les distàncies

Dirigida per Elena Trapé i protagonitzada per Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz, Bruna Sevilla i María Ribera, parteix d’una situació que tal vegada us pot resultar familiar: un grup d’amics van a visitar un membre de la colla que viu a Berlín de fa uns mesos. Tanmateix, la visita no anirà com s’esperava.

Aquesta obra va ser la gran triomfadora del Festival de Màlaga.