Publicat el

26è Cicle de Cinema: El mejor verano de mi vida

Dilluns 4 de febrer, a les 19.15 al cinema Utopia del Limpertsberg, presentem la pel·lícula El mejor verano de mi vida (2018).

El mejor verano de mi vida

El director Dani de la Orden (conegut per obres com Barcelona, nit d’estiu i Barcelona, nit d’hivern, entre altres) torna a signar una comèdia amb un gran èxit de públic. Ens hi explica la història d’una família que marxa de vacances… que s’acaben convertint en una llarga rècula de visites a amics i parents. Aquesta peculiar road movie es pot veure com una successió de gags amb molt bon ritme, on participen actors populars com ara Leo Harlem, Toni Acosta, Maggie Civantos o Jordi Sánchez. Això sí, els personatges evolucionen i no són simples pretextos per a generar situacions hilarants.