Publicat el

Calçotada 2019 (en un nou espai)

Calçotada 2019 (en un nou espai)

La Calçotada d’aquest 2019 se celebrarà el proper diumenge dia 7 d’abril a les 13.00 hores en un nou espai.

Atenció: per millorar aquesta celebració amb tanta demanda, enguany hem canviat de lloc i ens trobarem a la sala de festes de la Fanfare Keispelt-Meispelt, a la Rue Pierre Dupong número 35, de Keispelt.

El menú consistirà en calçots cuinats per amoroses i expertes mans, salsa d’atmetlles i nyores (portada directament d’Alcover), botifarres, costelles de xai, vi, cava, postres i cafè. Podeu fer la reserva fins el dia 1.4.2019.

Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte on indiqueu el nom dels participants i, en cas que inscriviu algun menor, quina edat té. Un cop fet això, caldrà fer el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP, deixant ben clar el concepte calçotada + nom a l’ingrés. L’ordre d’arribada de l’ingrés bancari serà el que marcarà l’ordre d’inscripció.

Preus: 48 euros (adults no socis), 38 euros (adults socis del Centre) i 11 euros (menors de 10 a 15 anys); per als menors de 10 anys és gratuït.

Amb el suport de Transportes Fernández.